Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку біля будинку Ахметова хочуть встановити «криваву» ялинку


У Донецьку біля будинку бізнесмена Ріната Ахметова 31 грудня Донецька обласна філія партії «Демократичний Альянс» запланувала акцію під гаслом «Гроші шахтарям, а не мародерам!» і встановить «криваву» ялинку з фотографіями побитих учасників Євромайдану в Києві 30 листопада.

За повідомленням прес-служби Донецької облорганізації «Демократичний Альянс», 31 грудня об 11:00 розпочнеться хода від центрального входу ботанічного саду і активісти організації, вимагаючи припинити фінансування нинішнього «кривавого режиму» президента Віктора Януковича, принесуть під резиденцію Ахметова «криваву» ялинку.

«Наша мета – підірвати фінансову стабільність режиму. Ми створимо умови для Ахметова, коли йому треба буде вибирати між власною репутацією і фінансуванням кривавого режиму Януковича», – заявив голова «Демократичного Альянсу» в області Євген Семехін.

У повідомленні нагадали, що 18 грудня 2013 «Демократичний Альянс» вже встановив подібні «криваві» ялинки під офісами СКМ Ахметова і підприємства секретаря РНБО Андрія Клюєва, який, як зазначили в партії, «ймовірно, дав наказ розігнати Майдан у ніч на 30 листопада».
XS
SM
MD
LG