Доступність посилання

ТОП новини

Міліція повідомляє про допит 50 свідків у справі Чорновол


Тетяна Чорновол
Тетяна Чорновол
Міністерство внутрішніх справ повідомляє про допит більше ніж півсотні свідків у справі про побиття журналістки і громадської активістки Тетяни Чорновол.

Крім того, як мовиться в повідомленні на сайті МВС, у рамках розслідування кримінального провадження призначено близько двох десятків експертиз, серед яких дактилоскопічна, трасологічна, цитологічна, молекулярно-генетична.

«Наразі опрацьовано результати хімічної експертизи, відповідно до якої, фрагменти фарб на автомобілях повністю збігаються. Це дозволяє зробити висновки про те, що слідством вилучені саме ті автомобілі, на яких рухалася потерпіла та підозрювані у кримінальному провадженні під час інциденту», – цитує сайт МВС заступника керівника головного слідчого управління міністерства Олександра Гнатіва.

Тетяну Чорновол побили в ніч на 25 грудня. Спочатку цю справу правоохоронці розслідували як «хуліганство», але потім перекваліфікували її на «заподіяння тяжких тілесних ушкоджень». Міліція повідомила про затримання, а згодом арешт п’яти підозрюваних у цій справі.
XS
SM
MD
LG