Доступність посилання

ТОП новини

Від СБУ і ГПУ вимагають дати оцінку сепаратистським заявам Добкіна


Михайло Добкін
Михайло Добкін
Народний депутат України Іван Стойко вимагає від Служби безпеки і Генеральної прокуратури України дати правову оцінку сепаратистським закликам й іншим висловлюванням Михайла Добкіна. Відповідну заяву голови підкомітету з питань інформаційної безпеки комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони цитує сайт партії «За Україну!», до якої він входить.

За словами Стойка, вислови голови Харківської облдержадміністрації у Twitter спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі й порушення територіальної цілісності України.

Відповідні депутатські звернення Іван Стойко надіслав голові СБУ Олександрові Якименку і генеральному прокурору Вікторові Пшонці.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у своєму Twitter заявив, що він і люди, які вийшли з протестом проти зриву євроінтеграції України, живуть у різних країнах.

Перед тим, як дійти такого висновку, Добкін навів у своїй стрічці кілька фотографій, які зображують, зокрема, голову парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка та імпровізовану новорічну ялинку з політичними гаслами на Євромайдані.

Добкіна також обурив той факт, що до маєтку президента Януковича «Межигір’я» один із учасників Автомайдану в неділю повіз труну, яку активісти вважають символом політичної смерті українського лідера після зриву підписання угоди про асоціацію з ЄС.
XS
SM
MD
LG