Доступність посилання

ТОП новини

Янукович сподівається на допомогу Греції в питанні угоди про асоціацію з ЄС


Президент України Віктор Янукович розраховує, що Греція, яка головує в ЄС з 1 січня, сприятиме укладенню угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Про це йдеться у привітанні Януковича президенту Греції Каролосу Папульясу з нагоди початку головування його країни у Раді Європейського союзу.

«Розраховую на сприяння Грецької республіки у подальшому розвитку взаємодії України та ЄС, спрямованої на укладення й ефективну імплементацію угоди про асоціацію», – наголосив Янукович.

Він також подякував Папульясу та грецькому народові за дружню і послідовну підтримку України у процесі інтеграції до Європейського Союзу.

«Вірю, що у цьому відповідальному статусі Греція також здійснить важливий внесок у зміцнення та поглиблення відносин ЄС із країнами-партнерами, передусім – учасницями ініціативи «Східне партнерство», – зазначив Янукович.

У своєму новорічному привітанні Янукович запевнив, що Україна продовжує працювати над угодою з Європейським союзом. Водночас ув’язнена Юлія Тимошенко зазначила, що «провалом року» стало непідписання українською владою угоди про асоціацію з ЄС.
XS
SM
MD
LG