Доступність посилання

ТОП новини

Тиск влади лише посилить Автомайдан – активісти


Якщо репресії продовжуватимуться, наша кількість буде рости – організатори Автомайдану
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:00 0:00
Станом на 3 січня близько 70 учасників Автомайдану в Києві повідомили, що на них тиснуть правоохоронці.

Інспектори ДАІ й дільничні міліціонери телефонували або приходили додому до активістів, запрошуючи їх на бесіду з приводу нібито порушення правил дорожнього руху – заявив один з організаторів Автомайдану Дмитро Булатов.

Він запевнив, що відповідь Автомайдану на тиск буде законною й адекватною.

«ДАІ телефонує і йде додому до тих, хто брав участь у автопробігу до резиденції «Межигір’я» і до будинку генпрокурора Віктора Пшонки. Правоохоронці у приватних розмовах кажуть, що їм наказали тиснути й залякувати активістів. Влада має зрозуміти: чим більше нас намагатимуться залякувати, тим більше нас буде. Ми організуємо автопробіг додому до кожного, хто причетний до тиску на Автомайдан і на Євромайдан», – обіцяє Дмитро Булатов.

Крім того, активісти не полишають наміру продовжувати автопробіги до президентської резиденції «Межигір’я». Вони мають намір винайняти будинок біля резиденції, заснувати там музей і туристичну агенцію, щоб водити до воріт президентської резиденції багатотисячні екскурсії – анонсує Дмитро Булатов.

Раніше сьогодні в ДАІ пояснили, що співробітники Державтоінспекції приходять до власників автомобілів, що брали участь в автопробігу до резиденції президента Віктора Януковича «Межигір’я», з метою встановити особи водіїв, які порушили Правила дорожнього руху.

29 грудня 2013 року відбувся автопробіг до резиденції президента України Віктора Януковича «Межигір’я». Акція протесту на вулиці Вишгородській, що веде на Межигір’я в селі Нові Петрівці під Києвом відбулася без інцидентів.
Автомайдан по дорозі на «Межигір’я», 29 грудня 2013 року
Автомайдан по дорозі на «Межигір’я», 29 грудня 2013 року
XS
SM
MD
LG