Доступність посилання

ТОП новини

Міліція призначила 5 експертиз в рамках розслідування справи про побиття Іллєнка й Кізіна


Народний депутат Андрій Іллєнко (праворуч) заявляє, що його і адвоката Сидора Кізіна (ліворуч) побили невідомі
Народний депутат Андрій Іллєнко (праворуч) заявляє, що його і адвоката Сидора Кізіна (ліворуч) побили невідомі
В рамках розслідування кримінального провадження за фактом побиття народного депутата від ВО «Свобода» Андрія Іллєнка і правозахисника Сидора Кізіна призначено 5 експертиз. Про це повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.

Як нагадали в міліції, досудове розслідування за фактом вчинення хуліганських дій стосовно народного депутата та правозахисника проводить слідчий відділ Шевченківського райуправління.

«Наразі з метою встановлення всіх обставин події слідчими призначено 5 експертиз. Окрім цього, опитано понад 50 осіб, які могли бути свідками цієї події», – мовиться в повідомленні.

Також столичними правоохоронцями відпрацьовано маршрут пересування потерпілих на предмет наявності камер відеоспостереження. До всіх установ, будівлі яких оснащені камерами, направлені відповідні запити на отримання записів з камер відео спостереження, зазначили у ВЗГ.

3 січня близько 10 невідомих скоїли напад на депутата Іллєнка та адвоката зі «Свободи» Кізіна. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
XS
SM
MD
LG