Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура знайшла ще одного підозрюваного у жорстокому розгоні Євромайдану


Генеральна прокуратура підозрює керівника одного з управлінь ГУ МВС у Києві у перевищенні службових повноважень під час розгону акції протесту на майдані Незалежності 30 листопада. Про це йдеться у повідомленні управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури.

Раніше Генпрокуратура повідомила про підозру у цьому правопорушенні голови КМДА Олександра Попова та заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича. Також Генпрокуратура підозрює у перевищенні повноважень колишнього начальника Головного управління МВС у Києві Валерія Коряка та заступника начальника київської міліції Петра Федчука.

30 листопада минулого року близько 4-ї години ранку бійці спецпідрозділу «Беркут» жорстоко розігнали з майдану Незалежності в Києві людей, які виступали проти зупинення євроінтеграції України. Кадри розгону Євромайдану вразили українців і світову громадськість. 30 листопада обурені українці почали збиратися на Михайлівській площі Києва, потім повернулися на майдан Незалежності. Акції протесту тривають досі.
XS
SM
MD
LG