Доступність посилання

ТОП новини

Луценко після побиття бійцями «Беркута» досі перебуває в реанімації


Екс-міністр внутрішніх справ, лідер руху «Третя українська республіка» Юрій Луценко після побиття бійцями спецпідрозділу МВС «Беркут» біля Києво-Святошинського суду перебуває в реанімації в одній зі столичних клінік.
Як повідомляється на сайті руху, за попередньою інформацією, після проведеної томографії лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, три підшкірні гематоми та наклали на голові шов.
Луценко в реанімації при свідомості.

10 січня пізно ввечері лідер Юрій Луценко та його дружина, народний депутат Ірина Луценко прибули до Києво-Святошинського суду, де тривало протистояння між мітингувальниками та міліцейським спецпідрозділом після винесення вироку «васильківським терористам». Зокрема, спецпідрозділ «Беркут» опинився заблокованим легковиками активістів Автомайдану.

Юрій Луценко з дружиною зайшов до одного з автобусів зі спецпризначенцями, де вони попросили їх дотримуватися закону і діяти відповідно до всіх відомчих інструкцій. Вони понад годину вмовляли правоохоронців зняти маски, а також показати посвідчення, аби люди бачили своїх кривдників. Проте «беркутівці» відмовилися від такого кроку.

«Люди почали розкачувати наповнений «беркутівцями» автобус, що налякало останніх, і вони почали бити людей, застосовуючи сльозогінний газ. Луценко став між силовиками і людьми, аби запобігти сутичці», − зауважили у прес-службі руху.
Євромайданівці змусили бійців «Беркута» зняти маски
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:44 0:00
XS
SM
MD
LG