Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: побиття активістів біля суду − ще одна з підстав для санкцій до посадовців


Лідер УДАРу Віталій Кличко вважає, що побиття бійцями «Беркута» учасників акції протесту біля Києво-Святошинського суду є ще одним аргументом для ЄС на користь запровадження санкцій до українських посадовців.

Як повідомили у прес-службі партії УДАР, про це Кличко заявив після розмов, які відбулися з європейськими політиками та депутатами у Німеччині.

За його словами, події в ніч з 10 на 11 січня на проспекті Перемоги, коли «Беркут» знову застосував силу до мирних людей, − вагомий аргумент для Європи, щоб таки застосувати персональні санкції до українських високопосадовців.

«До того, що відбулося вночі, деякі політики в спілкуванні сподівалися, що українська влада більше не застосовуватиме сили, бо пообіцяла це. Сьогодні ж зранку − настрій уже інший. Вони розуміють, що режим Януковича не зупиниться ні перед чим. Тому питання персональних санкцій як ніколи реальне», − наголосив Кличко.

Він підкреслив, що вкотре звернувся до європейських політиків з тим, аби питання санкцій розглянули якнайшвидше.

В КМДА повідомили, що після акцій протесту активістів біля Києво-Святошинського районного суду та поблизу Святошинського райуправління міліції за медичною допомогою до лікарів звернулося 17 осіб. Екс-міністр внутрішніх справ Юрій
Євромайданівці змусили бійців «Беркута» зняти маски
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:44 0:00
Луценко перебуває зараз в реанімації.
XS
SM
MD
LG