Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові другий день мітингують «за стабільність і Януковича»


Один із попередніх мітингів на підтримку влади, 30 листопада 2013 року (архівне фото)
Один із попередніх мітингів на підтримку влади, 30 листопада 2013 року (архівне фото)
Другий день поспіль по обидва боки центральної хаоківської вулиці Сумської – від площі Свободи до площі Конституції вишиковуються кілька тисяч прибічники курсу президента України Віктора Януковича і стабільності в державі. Ці люди тримають у руках прапори України і Партії регіонів, плакати «Хочеш на Майдан – вали за Окружну», «Розгулу Євромайдану – ні», «Фашизму – ні», «За стабільність і президента Януковича».

Кореспондент Радіо Свобода поспілкувався з представниками бюджетної сфери, які виходять на провладні акції. Вчитель праці однієї з харківських шкіл розповів, що «скільки можуть люди зі шкіл, стільки й виходять». Він сам стоїть уже другий день.

У ці хвилини в Харкові також триває робота першого всеукраїнського форуму Євромайданів. Після 12:00 учасники цього заходу планують зібратися просто неба в місці, яке досі не оголошене. Сьогодні мають бути оприлюднені напрацювання окремих секцій форуму для спільного рішення і схвалена підсумкова резолюція.

У суботу робота форуму Євромайданів розпочалася зі значним запізненням через невизначеність з місцем проведення зборів і напад агресивних молодиків.
XS
SM
MD
LG