Доступність посилання

ТОП новини

Активісти Автомайдану розблокували під’їзд до маєтку Януковича


Під час візиту Автомайдану до «Межигір’я» 29 грудня 2013 року
Під час візиту Автомайдану до «Межигір’я» 29 грудня 2013 року
Активісти Автомайдану проїхали поворот на село Нові Петрівці, який раніше був заблокований двома великими вантажівками з піском, перед якими розташувалися співробітники Державтоінспекції і «Беркуту».

Це сталося після переговорів автомайданівців із правоохоронцями, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Люди власноруч виштовхали важку техніку на узбіччя.

Перед тим колона активістів Автомайдану була заблокована в Києві.

Автомайданівці, які зібралися на Європейській площі столиці, намагалися проїхати до місця проведення акції через Поштову площу (це лише за кількасот метрів від Європейської), але там проїжджа частина була заблокована кількома десятками невідомих людей.

На неділю активісти Автомайдану запланували другий автопробіг до резиденції Януковича «Межигір’я».

«Їдемо вручати повістку до «Межигір’я». По дорозі усім даїшникам та правоохоронцям так само вручаємо повістки на народний суд на Майдані», – інформують ініціатори акції на сторінці спільноти «Автомайдан» у Facebook.

Автомайданівці приїхали в Межигір'я з повісткою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:18 0:00

Вперше автомайданівці гостювали неподалік «Межигір’я» 29 грудня. Після цієї акції до багатьох її учасників додому приходили співробітники Державтоінспекції, які закидали автомайданівцям відмову від зупинки на вимогу інспекторів.
XS
SM
MD
LG