Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровці пікетували офіси компаній, що належать регіоналам


Кілька сотень дніпропетровців, прихильників євроінтеграції, які зібралися на віче цієї неділі, пройшли урочистою ходою майже увесь центральний проспект міста, пікетуючи офіси компаній, які належать членам Партії регіонів.

Люди тримали в руках синьо-жовті прапори та плакати з написами: «Обережно, не вступи! ПР», «Тут працює Партія регіонів», «Бойкот» тощо. Вони також поширювали листівки з переліками компаній, що належать членами Партії регіонів, закликаючи бойкотувати їхню продукцію та послуги.

Учасники акції скандували: «Києве, ми з тобою!», «Схід і Захід разом!», «Янукович – під арешт!», а також разом співали гімн України та українські пісні.

Біля офісу провайдера зв’язку та одного з банків, які, за даними протестувальників, належать регіоналам, люди вимагали від українських бізнесменів відмовитись від «фінансування влади й провладної партії».

За словами організаторів, таким чином Дніпропетровськ приєднався до загальноукраїнської акції «Проти Партії регіонів», започаткованої задля пікетування офісів та будинків регіоналів з вимогами виходу «з провладної партії, яка дискредитувала себе».

Дніпропетровці пікетували офіси компаній, що належать регіоналам
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00

Хода завершилася біля офісу Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів, яку очолює віце-прем’єр Олександр Вілкул, мітингом з вимогами до Вілкула та інших посадовців полишити лави партії.

За даними одного з координаторів акції Ольги Ольховик, пікети офісів компаній регіоналів у Дніпропетровську триватимуть і в будні дні. Далі протестувальники планують приходити під торговельні центри, що належать членам Партії регіонів або їхнім родинам.

«Сьогодні ми пікетуємо фірми, які належать Партії регіонів. Мета – показати, що ми є, що ми самоорганізовуємося, що ми діємо», – сказала Ольга Ольховик.
XS
SM
MD
LG