Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані оголосили мобілізацію у зв’язку з ймовірністю штурму


Одна з барикад Майдану
Одна з барикад Майдану
Комендант Майдану, народний депутат від «Батьківщини» Андрій Парубій оголосив про мобілізацію охоронців Майдану у зв’язку з великою ймовірністю штурму з боку правоохоронців. Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Штабі національного спротиву.

«У нас є інформація, що провокативні дії будуть повторюватись щодня і на цьому тижні вони намагатимуться довести провокації до конфлікту. У нас є інформація, що на 16 січня може бути нова спроба силового розгону Майдану нібито під виглядом непорозумінь між громадянами, а «Беркут» під виглядом розборонення конфлікту спробує силовим шляхом розігнати Майдан. Тому я зараз оголошую на 15-е число мобілізацію всіх волонтерів, щоб ми на цьому тижні могли мати достатню кількість людей для локалізації будь-яких провокацій», – наголосив Парубій.

Також Парубій додав, що відновлення діяльності так званого Антимайдану в Маріїнському парку, розширення його меж та сьогоднішня провокація на барикадах біля Бессарабської площі є свідченням підготовки до силового розгону Майдану.
Ми оголошуємо мобілізацію – Парубій
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:08 0:00
XS
SM
MD
LG