Доступність посилання

ТОП новини

Справу з побиттям Юрія Луценка можуть перекрутити – Ірина Луценко


Пішли інсинуації, що Луценко був п’яний ‒ Ірина Луценко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00
Справу про побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка 10 січня можуть перекрутити. Про це Радіо Свобода розповіла дружина потерпілого, депутат Ірина Луценко.

«У нього сьогодні був слідчий, брав свідчення, щойно я теж давала свідчення як свідок. Пішли інсинуації вже про те, що Луценко був п’яний і надалі цю справу можуть перекрутити і перетворити його з потерпілого… на будь-яку іншу ситуацію», – сказала вона.

Також вона додала, що подружжя готове до такого тиску.
«Провладні сайти нагнітають. Зрозуміло, що вони будуть брехати, набріхувати, придумувати, щоб скомпрометувати. Ми готові до цього», – зазначила Луценко.

Екс-міністр був госпіталізований зі струсом мозку, черепно-мозковою травмою, підшкірними гематомами після побиття 10 січня під Києво-Святошинським судом. За словами Ірини Луценко, її чоловіку сьогодні вже краще.

На сайті МВС оприлюднене відео подій 10 січня, коли біля будівлі Києво-Святошинського райсуду та Святошинського райвідділку міліції сталися сутички між «Беркутом» і протестувальниками. Тоді постраждали мітингувальники, журналісти і двоє народних депутатів. Утім, міліція не вважає силовиків винними в конфлікті й у побитті екс-міністра. Змонтоване відео, оприлюднене на сайті МВС, взяте з різних джерел, супроводжує коментар, прямо протилежний версії мітингувальників, журналістів і самого Луценка, які стверджують, що зазнали травм від «беркутівців».
XS
SM
MD
LG