Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко написав заяву про вихід з фракції «Батьківщина»


Народний депутат Анатолій Гриценко написав заяву про вихід з фракції «Батьківщина». На своїй сторінці у Facebook Гриценко пояснив, що заяву про вихід із фракції написав «у зв`язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються фракцією ВО «Батьківщина».

За його інформацією, заяву такого змісту зареєстрував сьогодні зранку після вчорашнього рішення фракції, «яким мене позбавили права участі в її засіданнях».

Гриценко також заявляє, що залишається в опозиції до президента Віктора Януковича і його політики, а також що «виконуватиме виборчу програму ВО «Батьківщина», з якою «ми разом йшли на вибори і до розробки якої доклав власних зусиль».

Також він зазначає, що «координуватиме свої дії з опозиційними депутатами, для яких принципи і цінності – не пусті слова».

«Рішення про вихід із фракції не було простим. Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія «Громадянська позиція» увійшла до складу Об`єднаної опозиції «Батьківщина». Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним», – написав Гриценко.
XS
SM
MD
LG