Доступність посилання

ТОП новини

Провладні активісти в Києві готові «очистити місто від барикад» – комендант


У Маріїнському парку Києва готові «очистити місто від барикад» – комендант
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:47 0:00
У Маріїнському парку у Києві зібралися прихильники схвалення бюджету, які також готові «очистити місто від барикад», повідомив Радіо Свобода комендант наметового містечка «антимайдану» Олександр Зінченко.

«Ми зібралися тут, щоб підтримати парламент у схваленні головного фінансового документа країни, щоб почалися виплати пенсіонерам, вчителям, лікарям, поліпшився інвестиційний клімат, і жодна група опозиціонерів не збуджувала і не тероризувала всю нашу улюблену Україну і наше улюблене місто-герой Київ», – сказав Зінченко, пояснюючи присутність кількох сотень людей в парку вночі.

Комендант наметового містечка «антимайдану» сказав, що підтримка бюджету є головною метою провладної акції, але разом з тим додав: «Просто вже набридло, тому ми тут зібралися, щоб очистити вулиці наших міст від таких барикад». Зінченко не відповів на уточнююче запитання кореспондента Радіо Свобода, яким чином вони планують це зробити.

Минула ніч на Євромайдані у Києі минула мирно, попри те, що опозиція й активісти попереджали про ймовірні плани розгону. Напередодні суд заборонив всі масові акції в центрі Києва до 8 березня, а міністр юстиції Олена Лукаш попередила, що правоохоронці мають право вдаватися до заходів фізичного впливу.

Сьогодні Верховна Рада України планує розглянути проект державного бюджету на 2014 рік.

Повністю нічний репортаж Радіо Свобода можна переглянути за цим посиланням.
XS
SM
MD
LG