Доступність посилання

ТОП новини

Волков запевняє, що у проект бюджету внесли поправки


Волков: «Можна – не можна! Ні х** не можна!»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:12 0:00
Заступник голови бюджетного комітету, депутат-регіонал Олександр Волков запевняє, що у проект бюджету, який сьогодні підтримала парламентська більшість, були внесені поправки. Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода, коментуючи заяви депутатів-опозиціонерів про те, що за державний бюджет фактично проголосували без врахування правок, оскільки правки треба було затвердити окремим голосуванням.

«Сьогодні в залі голова бюджетного комітету зачитав, що правки були проголосовані. Деяка частина правок врахована, деяка частина – не врахована. Але у зв’язку із тим, що була заблокована Верховна Рада, була заблокована трибуна, була заблокована частина депутатів, яким не давали можливості виступати – тоді Верховна Рада погодилася із бюджетним комітетом і проголосувала за бюджет у цілому», – пояснив заступник голови бюджетного комітету.

У відповідь на репліку, що депутати навіть не бачили змін до бюджету, а тому не могли за них голосувати, Олександр Волков заявив: «Можна – не можна! Ні х** не можна! А що робити, коли не дають можливості працювати парламенту?!».

Раніше сьогодні Верховна Рада, попри блокування парламенту опозицією, проголосувала за проект державного бюджету на 2014 рік. Опозиція назвала процес ухвалення закону нелегітимним.
XS
SM
MD
LG