Доступність посилання

ТОП новини

Активістів Автомайдану у центрі Києва оточили невідомі


«АнтиАвтомайдан» – це проплачені бійці з Харкова – Євген Карась
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:24 0:00
Невідомі сьогодні зранку заблокували активістів Автомайдану на Європейській площі. Кілька десятків чоловіків вишикувались у шеренгу та перегородили дорогу автомобілями. Вони представились учасниками громадського об’єднання «За порядок».

«Нам набридло, що захоплюються адміністративні будівлі, ламаються пам’ятники. На якій підставі це відбувається? На Майдані б’ють людей. У дівчини, яка збирала гроші для хворої дитини гроші, їх відібрали. Нам набрид «бєспрєдєл» Майдану», — пояснив свої дії Сегрій, один з блокувальників.

На підмогу автомайданівцям прийшли загони самооборони з Майдану та активісти ВО «Свобода». За їхніми даними, блокувальними є спортсменами харківського бійцівського клубу «Оплот» і можуть бути причетними до нещодавнього нападу на учасників Форуму Євромайданів, що відбувся у харківській книгарні «Є».

За словами активіста ВО «Свобода» Євгена Карася, представники клубу «Оплот» вже не вперше залучаються до замовних нападів.

«По суті, з відморожених «тітушок» залишився тільки цей спортивний клуб «Оплот», який вже немає ані совісті, ані честі. Вони, очевидно, будуть нападати вечорами. Будуть десь нападати на сектори Євромайдану. Якщо залишились ще якісь рештки совісті у людей в мундирах, то це ті з ким вони мають попрацювати», — заявив Карась.

Cутички між сторонами не відбулось. Блокувальники зрештою самі відкрили дорогу й організовано залишили місце події.
XS
SM
MD
LG