Доступність посилання

ТОП новини

Колесніченко: подіями в Києві керують іноземні спецслужби


Депутат Верховної Ради Вадим Колесніченко
Депутат Верховної Ради Вадим Колесніченко
Опозиція не керує процесом протестів, ними «керують іноземні спецслужби». Про це в ефірі російського телеканалу «Дождь» заявив депутат Верховної Ради з фракції Партії регіонів, один із авторів ухвалених минулого четверга законів Вадим Колесніченко.

За його словами, протягом грудня з України були вислані «майже 300 так званих експертів з організації громадянської війни».

«У трьох захоплених будівлях у Києві перебувають понад 100 так званих журналістів – це експерти з організації громадянської війни і психологи, зокрема, і з Росії, які працювали за проектом Навального», – сказав Колесніченко.

Депутат-регіонал ще раз наголосив, що «пишається» своїми законодавчими ініціативами, які «повною мірою відповідають європейським і американським законам».

У неділю на майдані Незалежності відбулося восьме Народне віче. Після нього частина радикально налаштованих мітингувальників вирушила до Верховної Ради, але на вулиці Грушевського їх зустріли лави правоохоронців. Сутички на вулиці Грушевського не вщухають вже майже добу.

У Києві протягом більш як місяця обмежено доступ громадян в урядовий квартал. Зокрема, перекрита вантажівками та автобусами вулиця Грушевського та вулиця Інститутська.
XS
SM
MD
LG