Доступність посилання

ТОП новини

Відпустили другого журналіста Радіо Свобода


Дмитро Баркар, кореспондент Радіо Свобода (фото: Микола Княжицький)
Дмитро Баркар, кореспондент Радіо Свобода (фото: Микола Княжицький)
Журналіста Радіо Свобода Дмитра Баркара відпустили. Зараз із ним спілкуються народні депутати Микола Княжицький, Ірина Геращенко і Оксана Продан.

На обличчі журналіста видно синці і садна.

Камера, з якої велася пряма трансляція з вулиці Грушевського, де затримали знімальну групу Радіо Свобода, зникла. Журналісти будуть писати заяву до міліції про зникнення обладнання.

Після завершення формальностей журналісти поїдуть до лікарні для обстеження й отримання медичної допомоги.

Раніше відпустили відеооператора Радіо Свобода Ігоря Ісхакова. Його обличчя вкрите синцями, одяг у крові, як виглядає, зламаний ніс і підозра на струс мозку.

Співробітниця Дарницького райвідділу міліції Інна Гамалій повідомила Радіо Свобода, що журналісти Радіо Свобода «не затримані, а їх допитували як свідків».

Інститут масової інформації в своєму списку побитих за останню добу працівників ЗМІ пише: «Журналіст Радіо Свобода Ігор Ісхаков постраждав від розриву світлошумової гранати під час сутичок між протестувальниками і правоохоронцями 19 січня 2014 року на вулиці Грушевського у Києві. Він отримав численні садна та забої. Журналіста Радіо Свобода Дмитра Баркара побито міліціонерами під час затримання 20 січня на вулиці Грушевського у Києві. Також побито Ігоря Ісхакова, котрий перед тим був поранений від розриву світлошумової гранати».

Журналістів Радіо Свобода затримали сьогодні вранці під час виконання професійних обов’язків на вулиці Грушевського в Києві.
XS
SM
MD
LG