Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Києва вночі з’явилися «тітушки»


Минула ніч у Києві не була спокійною. Тривають сутички на вулиці Грушевського, але на цей момент жодних стратегічних змін у розташуванні протестувальників з одного боку і «Беркуту» та внутрішніх військ з іншого не сталося.

Тим часом, у центрі Києва масово з’явилися групи характерних молодиків спортивної зовнішності, яких зазвичай називають «тітушками». Близько 4:30 спільнота «Автомайдан» повідомила у Twitter таке: «Кличко допитав «тітушок», які на нього напали. Завданням було трощити машини, бити всіх хто попадеться під руку, вчиняти погроми».


Сам Віталій Кличко написав: «Не можна допустити безладів. Треба нейтралізовувати тітушок. Це план влади для запровадження надзвичайного стану».


Відомий співак Святослав Вакарчук приблизно в цей же час, після 4:00, повідомив: «Виїхали з друзями в центр! Не дамо виродкам бити вітрини, машини та людей! Це наше місто!»


Зараз автомайданівці продовжують знаходити групи молодиків, які найчастіше погано орієнтуються в Києві. Кілька затриманих учасників цих груп зараз перебувають у Будинку профспілок на майдані Незалежності.

Як показує Еспресо.tv, один із затриманих зізнався, що є неповнолітнім, а за участь у нічних подіях йому пообіцяли 200 гривень. За його словами, батьки не знають, де він зараз насправді перебуває. Він сам сказав найближчим родичам, що пішов до друзів.
XS
SM
MD
LG