Доступність посилання

ТОП новини

Кличко не зміг зустрітися з Януковичем


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер партії УДАР Віталій Кличко сьогодні не зміг зустрітися з президентом України Віктором Януковичем.

Як повідомила прес-служба партії УДАР, Кличко залишив адміністрацію президента після того, як до нього вийшли секретар РНБО Андрій Клюєв, радник президента Андрій Портнов і міністр юстиції Олена Лукаш і повідомили, що в Януковича нарада.

«Я приходив, щоб зустрітися з президентом і сказати йому, що треба негайно припинити насильство в центрі столиці і почати робити реальні кроки для врегулювання політичної кризи. До мене вийшли Клюєв, Портнов, Лукаш і сказали, що у президента нарада, і він, коли звільниться, зателефонує мені. Я розвернувся і пішов», – цитує Кличка прес-служба УДАРу.

За його словами, повідомлення адміністрації президента про те, що Кличко нібито прийшов на засідання робочої групи Клюєва-Портнова-Лукаш з урегулювання ситуації, не відповідає дійсності.

(Відео користувача Youtube Olga Fedorchenko)

«Брехливі «новини» адміністрації президента свідчать про те, що Янукович не збирається робити кроки до врегулювання політичної кризи», – мовиться в повідомленні.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко пішов на Банкову з вулиці Грушевського в Києві, де він спілкувався зі священиками й керівництвом спецпідрозділів МВС. Як мовилося в повідомленні на сайті УДАРу, Кличко мав намір зустрітися з главою держави Віктором Януковичем.

У Києві на вулиці Грушевського, що веде до будівель Кабміну і Верховної Ради, починаючи із 19 грудня, тривали запеклі протистояння між радикальними демонстрантами та бійцями «Беркута» і внутрішніх військ. Демонстранти кидали у правоохоронців каміння і пляшки з займистою рідиною, а спецпризначенці закидували мітингувальників шумовими гранатами і стріляли із травматичної зброї.
XS
SM
MD
LG