Доступність посилання

ТОП новини

Уповноважена з прав людини відкрила провадження щодо Ігоря Луценка


Ігор Луценко
Ігор Луценко
Уповноважена з прав людини Валерія Лутковська «за численними зверненнями представників неурядових організацій» відкрила провадження за фактом зникнення відомого громадського активіста Ігоря Луценка, повідомила сьогодні її прес-служба.

Вона також розмовляла з міністром внутрішніх справ і висловила стурбованість фактом цього зникнення; міністр у відповідь висловив готовність ужити всіх заходів із метою пошуку громадського активіста, мовиться в повідомленні.

Омбудсман звертається до всіх, у кого є інформація про можливе місце перебування Ігоря Луценка, повідомляти уповноваженого за адресою електронної пошти hotline@ombudsman.gov.ua або на сторінці у мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/ombudsmanUA.

Громадські активісти поки не знайшли Ігоря Луценка в районних відділках міліції Києва. МВС офіційно заявило, що, за попередніми даними, співробітники внутрішніх справ такого громадянина не затримували.

Народний депутат Марія Матіос у штабі національного спротиву повідомила, що отримала підтвердження лікарів Олександрівської лікарні, що Ігоря Луценка та людину, яку він привіз до лікарні з травмою, невідомі викрали в ніч на сьогодні просто під час медичних маніпуляцій.
XS
SM
MD
LG