Доступність посилання

ТОП новини

Азаров розповів росіянам, що Майдан представляє три області, а Антимайдан «усю Україну»


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)
Прем’єр-міністр Микола Азаров в інтерв’ю, яке він дав сьогодні російському державному телеканалові «Росія-24», заявив, що «західні засоби масової інформації звертають увагу на один Майдан і не помічають іншого Майдану» (маючи на увазі зібраний Партією регіонів Антимайдан у Маріїнському парку Києва, біля будівлі парламенту).

На цьому ж «іншому Майдані», за його словами, «представлена вся Україна».

«Якщо ж подивитися географію тих, а хто ж представляє київський загальновідомий Майдан, то ми там помітимо, що дуже мало людей із основних областей України, і представлені там лише три області: це Івано-Франківська, Львівська і Тернопільська. Все! А на Майдані, що розташований біля Верховної Ради, представлена вся Україна – практично вся Україна. І люди практично в усій Україні підтримують зараз політику уряду і президента», – заявив Азаров російським телеглядачам.

Як сказав прем’єр, відповідальність за останні події в Києві, де триває протистояння між радикальними демонстрантами і правоохоронцями на вулиці Грушевського, лежить перш за все на тих лідерах опозиційних партій, які, як він заявив, «створили цю ситуацію».

«Протягом найближчих днів вони мають чітко і ясно висловити свою позицію: якщо вони підтримують цих громил, цих екстремістів, провокаторів, то вони повинні сказати: так, ми разом. Якщо вони не підтримують, то вони повинні разом із владою забрати цих провокаторів із вулиць столиці», – заявив Азаров.
XS
SM
MD
LG