Доступність посилання

ТОП новини

На упізнання знайденого у лісосмузі тіла запросили родичів Вербицького – МВС


Тіло чоловіка, знайдене вранці 22 січня у лісосмузі біля села Гнідин Бориспільського району Київщини, зараз у морзі. Проводиться судово-медична експертиза для встановлення причин смерті. Про це Радіо Свобода повідомив речник головного управління МВС України у Київській області Микола Жукович.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, насильницьких причин смерті не побачила й відправила тіло у морг для проведення судово-медичної експертизи. Але слідчими відкрите кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 КК – «умисне вбивство», бо на одязі був знайдений скотч. Руки були не зв’язані. Це людина віком 40-45 років. Про ріст, довжину та колір волосся, колір очей, одяг я поки інформацією не володію», – сказав речник.

Однак, на уточнююче запитання щодо того, чи може бути ця людина Юрієм Вербицьким, якого викрали 21 січня з лікарні разом з громадським активістом Ігорем Луценком, речник обласного управління МВС сказав, що «запросили на упізнання родичів», тому скоро це проясниться.

Інформацію про те, що у Бориспільському районі знайшли тіло ще однієї людини, Микола Жукович заперечив.

Пізніше до Радіо Свобода подзвонили родичі зниклого Юрія Вербицького й сказали, що до них «ніхто не звертався і що зараз брат Юрія лише під’їжджає до Києва».

Радіо Свобода допомогло родичам Вербицького зв’язатися з правоохоронцями.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в лісі в Бориспільському районі знайшли тіла двох людей з ознаками катування.
XS
SM
MD
LG