Доступність посилання

ТОП новини

Арсеній Яценюк: президентові «залишилось 24 години на рішення»


(архівне фото)
(архівне фото)
Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, виступаючи сьогодні на майдані Незалежності в Києві після зустрічі опозиційних лідерів із президентом Віктором Януковичем, заявив, що після останніх подій у Києві, де вранці в сутичках загинули люди, «у нас є два шляхи».

Перший шлях, сказав він, – зупинення кровопролиття, притягнення до відповідальності всіх, хто вбивав людей, і збереження життя людей.

«На цей шлях у нас залишилось 24 години, – сказав Яценюк. – Якщо цього шляху не буде, я з ганьбою жити не буду… Завтра підемо разом уперед! Якщо куля в лоб, то куля в лоб, але чесно, справедливо і сміливо!»

Звертаючись до президента, який, за словами Арсенія Яценюка, напевне дивиться трансляцію з Майдану, опозиціонер заявив: «Вікторе Янукович, залишилось 24 години! Ухвалюйте рішення! Я рішення ухвалив!»

Сьогодні він разом із лідерами партій УДАР Віталієм Кличком і «Свобода» Олегом Тягнибоком побував на зустрічі з президентом Віктором Януковичем. Опозиціонери заявили, що ця зустріч, яка мала на меті досягти домовленості про вихід із політичної кризи в Україні, не досягла результату.
XS
SM
MD
LG