Доступність посилання

ТОП новини

Активістів Автомайдану продовжують допитувати у Дарницькому райвідділу міліції – ЗМІ


Викрадених і побитих активістів Автомайдану продовжують допитувати у Дарницькому райвідділі міліції. Там перебувають шестеро із 15 зниклих, повідомляє «5 канал».

За повідомленням, точно відомі імена трьох з них – це Ігор Кобзар, Денис Рубцов, Микита Горський. Як повідомили у міліції, затриманим надали медичну допомогу. Утім, чому вона їм знадобилася, там не коментують.

За даними прес-служби райвідділу, автомаданівцям інкримінують порушення громадського порядку. Де перебуваються інші, викрадені вночі «Беркутом», активісти наразі невідомо. Є інформація, що деякі з них нині в Оболонському райвідділу міліції. Дружини автомайданіців шукають своїх чоловіків по-різних райвідділах.

Тим часом, на сайті «Батьківщини» повідомляють, що депутати від цієї політичної сили Валерій Головко та Володимир Яворівський приїхали до райвідділку, де тримають затриманих і побитих «Беркутом» автомайданівців.

За словами Валерія Головка, зокрема щодо активіста Андрія Шминдюка вже провели слідчі дії і його відправили до лікарні швидкої допомоги на вулиці Братиславській.

Наразі проводять слідчі дії щодо іншого активіста – Заболотнього, йдеться в повідомленні.

Водночас, як зазначив народний депутат, затриманих у відділку активістів набагато більше, про що свідчать повідомлення, які надходили до Штабу національного спротиву з самого ранку.
XS
SM
MD
LG