Доступність посилання

ТОП новини

ДАІ радить не їхати в центр Києва


Демонстрант на вулиці Грушевського в Києві, 23 січня 2014 року
Демонстрант на вулиці Грушевського в Києві, 23 січня 2014 року
У зв’язку з останніми подіями, що відбуваються в центральній частині столиці, ДАІ України «наполегливо рекомендує» киянам і гостям міста утриматися від відвідування центру Києва.

«Аби не наражати на небезпеку себе й пасажирів, просимо водіїв скорегувати маршрути руху, не залишати транспортні засоби в місцях непередбачених для паркування, неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, сигналів регулювальників та дорожніх знаків, передусім, встановлених тимчасово», – йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті уряду.

Крім того, ДАІ закликає учасників акцій «дотримуватися законодавства у частині вимог руху транспорту в колонах, не створювати аварійних ситуацій, не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, не провокувати конфлікти з правоохоронцями, не перешкоджати руху транспорту, дати можливість громадському транспорту, медичним та пожежним автомобілям вчасно діставатися місць призначення».

У ДАІ попереджають про відповідальність у разі недотримання цих правил.
У центрі Києва на вулиці Грушевського триває протистояння між антивладними демонстрантами і правоохоронцями. Лідер УДАРу Віталій Кличко заявив мітингувальникам, що на час ведення переговорів про можливе врегулювання ситуації, буде оголошене перемир’я. За словами Кличка, він домовився про це з офіцерами спеціального підрозділу «Беркут» у їхньому розташуванні біля стадіону «Динамо».
XS
SM
MD
LG