Доступність посилання

ТОП новини

Ще п’ять автомайданцівців допитують в Оболонському райвідділі міліції


В Оболонському райвідділі міліції тривають слідчі дії щодо п’ятьох затриманих автомайданівців. Це Радіо Свобода підтвердили у черговій частині відділку.

Це Пальоха Ігор, Дідик Нестор, Ленич Андрій, Кравцов Олександр, Зелінський Сергій. Одного з них госпіталізували, ще одному надають медичну допомогу, підтвердив депутат від «Удару» Павло Розенко. Також у райвідділок пустили дружин Кравцова і Зелінського. Загалом у райвідділку – сімнадцять затриманих.

Ще шістьох затриманих автомайданівців (Ігор Кобзар, Денис Рубцов, Микита Горський, Сайдаков Дмитро, Андрій Шминдюк та Заболотній (ім’я поки не відоме) вже допитали у Дарницькому райвідділі міліції та відправили у лікарню швидкої допомоги на Братиславській.

Приблизно о 4-й ранку працівники «Беркута» затримали активістів Автомайдану, які патрулювали 17-у лікарню. Як повідомляє Громадське ТБ, яке вело трансляцію з місця події, судячи з переписки учасників автомайдану, їх підставили: запустили інформацію про потребу у допомозі в інтернет, щоб зібрати в одному місці, а потім напали.
XS
SM
MD
LG