Доступність посилання

ТОП новини

Голова МВС доручив розібратися з відео з роздягненим затриманим на Грушевського


Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко доручив сьогодні «принципово розібратися та надати правову оцінку діям всіх учасників скандального відеоролика», на якому зафіксовані знущання «беркутівців» і внутрішніх військ із затриманого на вулиці Грушевського в Києві, роздягненого догола в мороз.

За цим фактом уже призначено службову перевірку, повідомило управління зв’язків із громадськістю МВС.

Міністерство внутрішніх справ, перш за все, приносить вибачення за неприпустимі дії людей у міліцейській формі, які фігурують у відео з оголеним чоловіком, що було розповсюджене у ЗМІ, мовиться в повідомленні.

Віталій Захарченко також звернувся до особового складу органів внутрішніх справ і вказав на неприпустимість таких дій, а також закликав дотримуватися норм закону та моральності, заявили в МВС.

Сьогодні в інтернеті з’явився відеоролик, з якого видно, як правоохоронці знущаються з затриманого чоловіка на вулиці Грушевського в Києві: його роздягли, лишивши тільки взуття, а потім знімали оголеного на десятиградусному морозі. Після зйомок його роздягненим відправили в автобус. На тілі чоловіка видно синці.

(Відео користувача YouTube)
XS
SM
MD
LG