Доступність посилання

ТОП новини

В опозиції кажуть, що в АП готують надзвичайний стан і «зачистку» Майдану


Штаб національного спротиву має у своєму розпорядженні «достовірну інформацію» про те, що зараз в адміністрації президента України підготовлене рішення про запровадження надзвичайного стану і «зачистки» Майдану. Про це йдеться в заяві штабу, розміщеній на сайті ВО «Батьківщина».

«Підпис Віктор Януковича під указом про запровадження надзвичайного стану – це підпис під указом про розстріл сотні людей, початок війни влади проти власного народу», – йдеться в заяві.

Автори заяви звертаються до президента України Віктора Януковича, що «введення надзвичайного стану це смерть і загибель тисячі людей, це розкол країни та знищення України як незалежної, суверенної держави».

«Ми сьогодні лише разом можемо зупинити цей сценарій. Зваженість, витримка та відповідальність перед нашими дітьми та майбутнім нашої держави – це ті спільні точки дотику, які дозволять нам вийти із цієї масштабної суспільної кризи мирним шляхом», – йдеться в заяві.

Українські урядовці нещодавно спростовували наміри запровадити надзвичайний стан.

Після цього напередодні в МВС України звинуватили мітингувальників у захопленні двох правоохоронців і пригрозили «заходами зі звільнення», якщо демонстранти не відпустять їх.

У Штабі національного спротиву спростували повідомлення МВС про напад на міліціонерів і припускають, що поява такого повідомлення з боку міліції може стати приводом для силової «зачистки» Майдану.
XS
SM
MD
LG