Доступність посилання

ТОП новини

Кличко звернувся до міліції, суддів і прокурорів: захищайте людей


Лідер УДАРу Віталій Кличко звернувся до міліції, спецпідрозділів, суддів та прокурорів і закликав їх не брати участі в репресіях і захистити громадян України.
Відеозвернення розміщене на офіційному сайті УДАРу.

«Я звертаюся до тих, хто повинен захищати в країні правопорядок, закони і Конституцію, справедливість і права людини. Я звертаюся до міліції, внутрішніх військ, спрецпідрозділів, суддів і прокурорів. Сьогодні від вас багато в чому залежить, чи вдасться розв’язати політичну кризу в країні, зупинити репресії, насилля і терор, які розгорнула влада, і вдає ніби нічого не відбувається», – заявляє Кличко.

«Відбувається! Сьогодні вас змушують захищати режим, проти якого повстала країна. Не виконуйте злочинних наказів, не ухвалюйте несправедливих і протизаконних рішень, не беріть участі в репресіях проти громадян України. Нашої з вами країни. Захистіть сьогодні людей!», – наголосив лідер УДАРу.

За його словами, ті, з суддів, міліції і прокурорів, хто має професійну честь, гідність, сміливість і сумління зробити це, «матимуть гарантії і залишаться працювати».
XS
SM
MD
LG