Доступність посилання

ТОП новини

Питання про штурм Харківської ОДА не обговорюється – активіст місцевого Євромайдану


Заяви про захоплення прихильниками Євромайдану Харківської ОДА не відповідають дійсності. Про це повідомив один з активістів Євромайдану у Харкові Володимир Чистілін. За його словами, в оргкомітеті руху питання про штурм Харківської облдержадміністрації жодного разу не обговорювалося.

«Всі розуміють, що Харків – це не те місто, де можливе захоплення народом будівлі облдержадміністрації», – сказав Чистілін.

Тим часом усі сили харківської міліції зосереджені на охороні адмінбудівель. Про це повідомив начальник головного управління МВС в Харківській області Олег Демченко.

«Харківська міліція працює в посиленому режимі, належним чином забезпечує охорону адміністративних будівель, в рамках закону виконує свої функціональні обов’язки по недопущенню порушень громадського порядку і протиправних дій в регіоні», – йдеться в заяві керівника обласної міліції.

У неділю під час проведення акцій Євромайдану біля пам'ятника Шевченку міліція запобігла спробам хлопців спортивної статури спровокувати сутичку. Їх кілька разів відтісняли від активістів і надали людям можливість пройти від пам’ятника Шевченку до метрополітену, утворивши так званий «живий» коридор.
XS
SM
MD
LG