Доступність посилання

ТОП новини

Львівський вокзал евакуюють через можливий вибух, про який повідомили з Росії


Сьогодні до Львівського обласного управління міліції поступило повідомлення від правоохоронців з Російської Федерації про можливий вибух на залізничному вокзалі Львова.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, 27 січня о 10.30 в чергову частину головного управління МВС України у Львівській області поступила інформація з чергової частини підрозділу МВС міста Казані Республіки Татарстан (Російська Федерація), про те, що до них на оперативну лінію «112» зателефонував мешканець міста Казань, який назвав своє прізвище, ім’я, домашню адресу і повідомив, що 27 січня о 15.00 станеться вибух на залізничному вокзалі Львова в Україні.

У Львові на місце оперативно виїхали відповідні підрозділи. На залізничному вокзалі та прилеглій території працюють представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, з будівлі вокзалу провели евакуацію близько 60 працівників вокзалу та значну кількість пасажирів.

До 15.00 планується прибуття 5 поїздів, буде здійснюватися висадка пасажирів, на посадку пасажирів – не пускатимуть. Наразі більше інформації журналістам не повідомляють. Також немає даних щодо можливої затримки руху поїздів.
XS
SM
MD
LG