Доступність посилання

ТОП новини

Пенітенціарники заперечують, що в Лук’янівському СІЗО назріває бунт


У Державній пенітенціарній службі України спростовують інформацію про організацію ув’язненими бунту в Київському слідчому ізоляторі та про побиття активістів Майдану. Про це повідомили у прес-службі Управління ДПтС України у Києві та Київській області.

«У мережі Інтернет поширено інформацію про нібито організацію бунту в Київському слідчому ізоляторі, побиття в умовах установи ув’язнених, затриманих на Майдані Незалежності і вулиці Грушевського в Києві під час останніх подій, а також про обмеження конституційних прав осіб, які тримаються в установі, зокрема щодо одержання ними продуктових посилок і передач. У зв’язку з цим Державна пенітенціарна служба України офіційно повідомляє, що зазначена вище інформація не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні.

Як заявили в прес-службі, усі пенітенціарні установи Києва і області працюють у штатному режимі. «Харчування ув’язнених і приймання для них посилок і передач здійснюється згідно з нормативно-правовими актами та у визначений розпорядком дня час, медична допомога хворим і особам, які її потребують, надається в повному обсязі», – стверджують в ДПтС.

Раніше на сторінці Євромайдану у Facebook з’явилось повідомлення, що в Лук’янівському СІЗО назріває бунт.
XS
SM
MD
LG