Доступність посилання

ТОП новини

Данилюк: моїй дружині підкинули наркотики


Координатор організації «Спільна справа» Олександр Данилюк звинувачує митників у тому, що його дружині підкинули наркотики. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Моїй вагітній дружині і 1,5-річному сину щойно митники підкинули наркотики. Ці тварини хочуть взяти їх у заручники. Друзі, всі, хто може, у Бориспіль. Мені потрібна ваша допомога», – пише Данилюк.

За кілька хвилин до цього він написав, що за його родиною стежать.

«За моєю дружиною та дитиною – стеження. В аеропорту «Бориспіль» стоїть автомобіль «Фольксваген Транспортер Т5» синього кольору без номерів, який їхав за ними від дому. Усередині 10 чоловік зі зброєю. Будь ласка, хто має таку можливість, під’їдьте для підкріплення», – мовиться у повідомленні Данилюка.



Митниця й інші силові структури ніяк не коментували ці твердження активіста.

Сьогодні ж міністр закордонних справ Леонід Кожара назвав «Спільну справу» екстремістською групою, зазначивши, що її дії виходять «далеко за рамки закону».

Учора опівночі Олександр Данилюк і ще кілька людей захопили приміщення Мін’юсту на Городецького. Вдень будівлю звільнили, але продовжили блокування.

Опозиція назвала провокацією ці дії «Спільної справи».

Упродовж останніх днів «Спільна справа» спробувала захопити Міністерство енергетики та вугільної промисловості і захопила Міністерство агрополітики.
XS
SM
MD
LG