Доступність посилання

ТОП новини

У Києві вночі горіли 23 автомобілі, міліція відкрила 17 справ – ДСНС


За добу пожежно-рятувальна служба Києва 17 разів виїжджала на гасіння займань автомобілів, унаслідок яких частково пошкоджені або повністю згоріли 23 автомобілі. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними прес-служби, масових займань не було, в більшості випадків горіла одна машина. У двох випадках горіли відразу два автомобілі. «Лише 30 січня о 3:35 на вулиці Машинобудівній, 21 сталося займання двох автомобілів із поширенням вогню на третій, припаркований поруч», – ідеться у повідомленні.

За попередніми даними рятувальників, більшість пожеж виникали через підпали. «Проте остаточну причину визначать правоохоронні органи столиці», – додали у прес-службі.

Водночас у відділі зв’язків із громадськістю МВС України в Києві повідомили, що впродовж ночі за спецлінією «102» із різних районів Києва надійшли 17 повідомлень про займання автомобілів, у зв’язку з чим столична міліція проводить розслідування.

За всіма фактами пожеж працівники міліції на місці проводили необхідні першочергові слідчі дії.

«Попередньо з’ясовано, що із 17 автомобілів чотири мали реєстрацію різних регіонів України, на решті – державні знаки Києва. Всі потерпілі, фактичні власники автомобілів – місцеві жителі», – заявили в міліції.

За кожним фактом пожежі міліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна». Триває досудове слідство. Причини пожеж з’ясовують.
XS
SM
MD
LG