Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: влада використовує компроміси для посилення авторитарного тиску


Будь-які варіанти компромісу, які пропонує Янукович опозиції, розробляються для підсилення авторитарного тиску. Так заявила екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв’ю італійській газеті Corriere della sera, опублікованому у п’ятницю.

«Марно очікувати компромісу як результату перемов із Януковичем, якщо він не використає всі свої повноваження та всі інструменти для створення можливості реальних демократичних змін. На жаль, останні події показують, … що будь-які варіанти компромісу, що він пропонує опозиції і народу для того, аби переконати інші країни у своїх добрих намірах, розробляються лише для того, щоб підсилити авторитарний тиск», – наголосила Тимошенко.

На її думку, лише санкції демократичних країн до режиму Януковича можуть запобігти ескалації кризи в Україні та новим людським жертвам.

«Санкції абсолютно необхідні, оскільки зараз починається відлік кожної години, коли ще можна запобігти втраті людських життів у тій боротьбі, яку цей режим почне, щоб залишитися при владі», – вважає Тимошенко, як наводить її слова сайт очолюваної нею партії «Батьківщина».
XS
SM
MD
LG