Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов: частина депутатів може вийти з фракції «регіонів» через тиск


Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що деякі парламентарії під тиском можуть залишити фракцію.

За його словами, депутати, які проживають у західних регіонах України, відчувають «величезний тиск», в тому числі тиск стосується їхніх сімей. «Тобто йде війна з сім’ями цих депутатів. Мені здається, це не зовсім чесний підхід, коли батькам на ворота вішають вінки, коли йде залякування дітей у дитячих садках, коли жінок криками «Ганьба!» супроводжують до магазину», – сказав Єфремов і додав: «Ми таких методів не поділяємо і не приймаємо, як ви бачите».

Єфремов не виключив, що «окремі депутати можуть прийняти таке рішення (про вихід з фракції – ред.)». Водночас, за його словами, на сьогодні заяв про вихід з фракції немає.

«Мені буде сумно, якщо депутати від Партії регіонів приймуть таке рішення. А якщо це депутат, який увійшов до нашої фракції, він пройшов мажоритарником, ну що ж – це його точка зору і позиція і, врешті-решт, його право», – сказав голова фракції Партії регіонів.

Вчора зі сцени Майдану в Києві виступав народний депутат від Партії регіонів Віталій Грушевський. Після цього ведучий повідомив, що Грушевський вирішив вийти з фракції регіоналів у парламенті. Згодом на сайті Партії регіонів з’явилося повідомлення про те, що Грушевський з фракції не виходив.
XS
SM
MD
LG