Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: треба сказати «ні» екстремізму, радикалізму і розпалюванню ворожнечі


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович заявляє про неприпустимість розпалювання в Україні екстремістських проявів.

«Сказати «ні» екстремізму, радикалізму, розпалюванню ворожнечі в суспільстві, в основу якої покладено політичну боротьбу за владу», – цитує Януковича прес-служба глави держави.

За повідомленням, Янукович виступав на зустрічі з учасниками міжнародного «круглого столу» на тему «Демократичний процес і загроза радикалізму в Україні», що відбувся сьогодні у Києві.

Говорячи про останні події під час масових акцій, Янукович «з жалем зазначив, що такі прояви мають місце».

«Якби якийсь час тому хто-небудь про це сказав, ми б не повірили. На жаль, це у нас відбувається. Вандалізм, який ми бачимо під час захоплення державних установ, і заклики, які звучать, нагадують уроки тієї давньої історії. Нам би не хотілося, щоб, не дай Боже, це колись ще повторилося», – сказав Янукович.

У зв’язку з цим він назвав актуальним проведення такого «круглого столу» і подякував його учасникам за роботу, що «об’єднує людей у співтовариство здорових людей, позбавлене нацизму, расизму, ксенофобії».

Сьогодні Віктор Янукович вийшов на роботу після лікарняного, на якому перебував від минулого тижня. За даними прес-служби, у Януковича було гостре респіраторне захворювання, що супроводжувалося високою температурою.
XS
SM
MD
LG