Доступність посилання

ТОП новини

Данилюк: з Мінагрополітики «Спільну справу» витискав «Беркут»


Координатор руху «Спільна справа» Олександр Данилюк
Координатор руху «Спільна справа» Олександр Данилюк
Лідер руху «Спільна справа» Олександр Данилюк стверджує, що на Майдані «під прикриттям окремих опозиційних діячів» з’явилися перевдягнені в протестувальників представники силових структур. Про він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода.

Данилюк наполягає, що саме спецпризначенці минулого тижня витискали активістів «Спільної справи» з будівлі Міністерства аграрної політики і продовольства.

«З останньої будівлі, яку ми зайняли, нас вибивав уже «Беркут», перевдягнений у протестувальників. Робив це гранатами, травматичною зброєю. І їх прикривали при цьому народні депутати», – стверджує Данилюк, який вже кілька днів перебуває в Лондоні.

Захоплення міністерств Данилюк називає «хрестоматійним ненасильницьким типом спротиву», до якого, він каже, вдавалися Махатма Ганді і Мартін Лютер Кінг.

Тим часом, члени парламентської опозиції називають захоплення Мін’юсту, Мінпаливенерго та Мінагрополітики провокаціями, потрібними владі для «публічного виправдання запровадження надзвичайного стану». Про це минулого тижня заявив комендант Будинку профспілок, депутат фракції «Батьківщина» Степан Кубів.
XS
SM
MD
LG