Доступність посилання

ТОП новини

Вирок «Доктору Пі» планують оголосити 14 лютого – ГПУ


Андрій Слюсарчук
Андрій Слюсарчук
Вирок Андрію Слюсарчуку, відомому як «Доктор Пі» планують оголосити на судовому засіданні 14 лютого. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України з посиланням на державного обвинувача – старшого прокурора відділу Генпрокуратури Олександра Прокопова.

За повідомленням, у Сихівському районному суді Львова завершується судовий розгляд обвинувального акту стосовно Слюсарчука. Його обвинувачують у використанні підроблених документів, здійсненні незаконної лікувальної діяльності, пов’язаної із заподіянням потерпілим тяжких тілесних ушкоджень і вбивством з необережності двох хворих, а також заволодінні шляхом обману і зловживання довірою чужим майном.

«З урахуванням особи Слюсарчука, ступеню тяжкості вчинених ним злочинів та обставин, які обтяжують покарання, державним обвинувачем суду запропоновано визнати його винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначити покарання у виді 8 років позбавлення волі», – сказав Прокопов.

Він додав, що суду пропонують задовольнити цивільні позови потерпілих зі стягнення зі Слюсарчука коштів, якими він протиправно заволодів.

Кримінальні справи проти Слюсарчука порушили після публікацій, в яких доводилося, що він не має медичної освіти, його дипломи про вищу освіту фальшиві, а його рекорди є шахрайством.

Андрія Слюсарчука арештували у листопаді 2011 року.
XS
SM
MD
LG