Доступність посилання

ТОП новини

МВС хоче залякати суспільство заявами про підготовку теракту – опозиція


Віталій Захарченко
Віталій Захарченко
Заява глави МВС Віталія Захарченка про підготовку праворадикальними угрупованнями теракту в опозиції назвали спробою залякати суспільство. Про це йдеться у повідомленні на сайті «Батьківщини».

«У «Батьківщині» категорично спростовують закиди МВС про нібито підготовку державного перевороту «екстремістами» від опозиції… Саме міністр внутрішніх справ Захарченко сьогодні діє як терорист № 1, публічно оголошуючи на всю країну про підготовку терактів на Майдані з метою залякування громадськості», – мовиться у заяві партії.

У «Батьківщині» також назвали «головним екстремістом у країні» відомство, очолюване Захарченком. «Адже саме правоохоронні органи сьогодні здійснюють широкомасштабну кампанію терору проти всіх громадян України, які ведуть боротьбу за свої права і свободи та виступають проти влади. Більше того, вся країна бачила, як бійці «Беркута» на вулиці Грушевського діяли, наче справжні екстремісти, вбиваючи і травмуючи людей, кидаючи в протестувальників каміння, «коктейлі Молотова», саморобні гранати, начинені металевими елементами», – мовиться у повідомленні.

У Міністерстві внутрішніх справ України сьогодні заявили, що мають оперативну інформацію про підготовку праворадикальними угрупованнями терористичного акту.
XS
SM
MD
LG