Доступність посилання

ТОП новини

Яценюка облили зеленкою в Харкові


Проти Яценюка використали «зеленкомет»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:35 0:00
Лідера фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Арсенія Яценюка облили сьогодні зеленкою в Харкові, де він зустрічався з ув’язненим лідером партії Юлією Тимошенко.

Це сталося на виході з будівлі Центральної клінічної лікарні № 5 «Укрзалізниці», де перебуває на лікуванні колишня прем’єр-міністр, розповіли Радіо Свобода очевидці.

Потім Арсенія Яценюка і першого заступника голови «Батьківщини» Олександра Турчинова, які разом були в колишнього прем’єра, намагалися облити зеленкою ще раз уже у воротах на виході з території лікарні, але там їхня охорона перешкодила цьому.

Обидва політики не стали спілкуватися з пресою й лише сказали на ходу до авта, що мали з Тимошенко конструктивну розмову, в перебігу якої обговорили подальшу стратегію і тактику дій.

У відповідь на запитання, чи реальна можливість, щоб Яценюк став прем’єр-міністром, Турчинов сказав, що це має вирішити Майдан.

Яценюк додав, що про подробиці нинішньої розмови політики розкажуть на прес-конференції в Києві.

Пізніше на місці подій прибічники Тимошенко знайшли кинутий пакет із пляшечками зеленки.

Це вже не перший випадок, коли в Харкові обливають зеленкою опозиційних політиків. Раніше це, зокрема, кілька разів ставалося з захисником колишнього прем’єра Сергієм Власенком, а також із лідером руху «Третя українська республіка» Юрієм Луценком чи народним депутатом від «Батьківщини» Арсеном Аваковим.
XS
SM
MD
LG