Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція дала Раді тиждень на повалення диктатури, інакше − конфлікт на вулиці


Якщо протягом тижня в стінах парламенту опозиція не побачить результату щодо відновлення редакції Конституції 2004 року, конфлікт буде вирішуватися вже не в Раді, а на вулиці. Про це заявив голова політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба партії.

«Скасування диктаторських повноважень – завдання парламенту наступного тижня, коли має бути проголосована постанова, що відновлює редакцію Конституції 2004 року», − заявив він.

«Якщо протягом наступного тижня в стінах парламенту ми не побачимо результату, це означає тільки одне – що влада йде на загострення та ескалацію ситуації. Тоді цей конфлікт буде вирішуватися вже не в парламенті, а на вулиці», − наголосив Яценюк.

Крім того, коментуючи заяву прокурора Києва про звільнення затриманих активістів у випадку, якщо протестувальники звільнять «не просто всі приміщення, а й весь Майдан», Яценюк сказав: «Ми залишаємося в приміщенні Будинку профспілок, Українського дому, в Жовтневому палаці. Ми залишаємося на Майдані».
XS
SM
MD
LG