Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі почався другий Всеукраїнський форум Євромайданів


В Одесі почався другий Всеукраїнський форум Євромайданів. Як повідомляє УНІАН, перед початком пленарного засідання представники харківської делегації передали символічний ключ від першого форуму Одесі. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Одеської обласної організації партії УДАР Андрій Юсов. Він закликав делегатів вшанувати хвилиною мовчання пам`ять воїнів-інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані. Юсов нагадав, що сьогодні – 25-річчя від дня виведення радянських військ із Афганістану.

Після хвилини мовчання відбулася перекличка представників делегацій. Серед учасників, крім делегацій з регіонів України, також – із Москви, Варшави, Парижа.

Юсов відзначив, що «влада попередила всі без винятку бізнес-центри і готелі не надавати майданчика для проведення форуму. Власники кількох орендованих залів в останню мить відмовили».

Учасники форуму виконали гімн України і, обравши робочі органи, приступили безпосередньо до засідання.

Як повідомив УНІАН активіст, який відповідає за безпеку форуму, «поки що проходить без ексцесів». «Навколо багато міліції, є автобус із «Беркутом», - сказав активіст.

15-16 лютого в Одесі відбуватиметься другий Всеукраїнський форум Євромайданів. Перший Всеукраїнський форум Євромайданів відбувся в Харкові 11-12 січня.
XS
SM
MD
LG