Доступність посилання

ТОП новини

Добкін: «збуджені запахом крові» у Харкові отримають відсіч


Голова Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін заявляє про готовність чинити спротив тим, хто спробує вдатися до «дестабілізації ситуації в Харківській області». Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті облдержадміністрації.

«Я звертаюся до всіх, надмірно збуджених запахом крові та бажанням влади: якщо хтось спробує вдатися до дестабілізації ситуації в Харківській області, отримає жорстку відсіч», – йдеться у заяві Добкіна.

На думку очільника області, події, які тривають у Києва, «засвідчили неспроможність опозиції до цивілізованого діалогу, а чергове підбурення людей до участі в конфлікті – про їхнє звіряче прагнення влади ціною крові простих українці».

«Вже став зрозумілим той факт, що ведення подальших перемовин із політичними імпотентами, що ховаються за спинами жінок та дітей, не має жодного сенсу. Дуже прикро, що заручниками радикалів-маріонеток є сьогодні прості люди», – зазначив у зверненні голова Харківщини Добкін.

У вівторок на сайті міської ради Харкова зі своїм зверненням до колег із Західної України звернувся міський голова Геннадій Кернес, який також є віце-президентом Асоціації міст України. Він закликав мерів міст західних областей не допустити насильства і кровопролиття в країні, «не давати волі емоціям, озброюючи і відправляючи людей у зону конфлікту».

У вівторок у Харкові на місцевому Євромайдані лунали заклики мобілізуватися і їхати до Києва, щоб долучитися до столичних мітингувальників.
XS
SM
MD
LG