Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську сьогодні оголосили День жалоби


Будівля СБУ в Івано-Франківську після пожежі, 19 лютого 2014 року
Будівля СБУ в Івано-Франківську після пожежі, 19 лютого 2014 року
Івано-Франківська обласна рада оголосила 19 лютого Днем жалоби за загиблими під час протестних акцій у Києві. Таке рішення ухвалила сьогодні президія облради.

Ухвалене також звернення до жителів області, яке зачитав голова обласної ради Василь Скрипничук. «Руки влади в крові. Янукович та його Партія регіонів перейшли межу. Вони вбивають, палять, грабують. Вони кинули країну у вир беззаконня. Януковича та його посіпак підтримує Москва, якій необхідно повернути колишню колонію», – йдеться в зверненні.

Прикарпатські депутати звернулися до жителів області із закликом їхати до Києва, виходити на майдани своїх міст і сіл, допомагати коштами, медикаментами, харчами. Окремі звернення стосувалися правоохоронців. Їх закликають не виконувати злочинних наказів. А членів Партії регіонів закликали викинути «ганебні партквитки».

Більше десяти тисяч івано-франківців зібралися на віче перед приміщенням обласної влади. Підходять колони мітингувальників із різних кінців міста.

Сьогодні студентський штаб оголосив про проведення третього дня студентського страйку, колони молоді пройшлися містом до «білого будинку».

До студентів долучилися підприємці, які теж повідомили про страйк, в центрі міста закриті ринки і магазини.

Минулої ночі приміщення силових структур Прикарпаття – обласних управлінь СБУ, МВС та прокуратури захопили мітингувальники.
XS
SM
MD
LG