Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині горіли офіси УДАРу, «Свободи», магазин активістки Майдану


У Дніпропетровську і Кривому Розі до міліції надійшли повідомлення про умисне пошкодження майна в офісах УДАРу, «Свободи» і Партії регіонів. Про це поінформували сьогодні в центрі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

За даними міліції, наразі загоряння ліквідовані, постраждалих немає. За фактами проводять перевірки та досудове слідство.

Так, як поінформували в міліції, цієї ночі до чергової частини Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції надійшло повідомлення, що в офісі політичної партії УДАР сталася пожежа. Невідома особа проникла до двокімнатної квартири житлового будинку, яка є партійним офісом, і підпалила майно. Сума збитку встановлюється. Евакуація мешканців будинку не проводилася.

Приблизно в той же час до чергової частини Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровська надійшло повідомлення про пожежу в офісі політичної партії УДАР в обласному центрі. Невстановлена особа, розбивши скло вхідних дверей, кинула скляну пляшку з легкозаймистою речовиною в фойє будівлі

«Матеріальний збиток партії УДАР не спричинено. Площа пожежі – 6 кв. м. Постраждалих немає», – заявили в міліції.

Сьогодні вранці в Дніпропетровську також зафіксували невелику пожежу в будівлі, де міститься офіс ВО «Свобода», а також пошкодження вхідних дверей в фойє будинку, де розташований обласний офіс Партії регіонів.

Між тим, як повідомила Радіо Свобода член координаційної ради Криворізького Євромайдану Ірина Туровська, цієї ночі в Кривому Розі невідомі спалили магазин автозапчастин, що є її власністю.

«Повністю непридатний тепер магазин для роботи. Вікна вибиті, оргтехніка чимось була облита й спалена, пошкоджені кондиціонери, все торговельне обладнання, товар ми поки не перераховували, але орієнтовні збитки – 45-50 тисяч гривень. Пожежники в протоколі написали «коротке замикання», але ми домагатимемось від міліції встановлення справжніх причин пожежі», – сказала Радіо Свобода активістка.
XS
SM
MD
LG