Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина»: дніпропетровські десантники дорогою до Києва потрапили у ДТП: троє загиблих


Через дорожньо-транспортну пригоду у військовому автомобілі загинули троє військовослужбовців з Дніпропетровщини, яких збирались привезти до Києва, ще 8 – у тяжкому стані. Про це Радіо Свобода повідомив один із активістів, голова Новомосковської міської організації партії «ВО «Батьківщина» Олександр Кочетков, який перебуває на місці події.

За його даними, сьогодні близько півтисячі військовослужбовців 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади вантажаться до залізничного ешелону в селищі Меліоративному Новомосковського району з тим, щоб відбути до Києва. Активісти з опозиції тим часом заклали камінням рейки на шляху руху потяга.

Проте жертви військовослужбовці понесли ще на шляху до Меліоративного. Один з автомобілів, у якому везли солдатів, перекинувся, повідомив Кочетков.

За його даними, попри це, у поїзд із 10 вагонів на Київ продовжують завантажувати десантників.

«На наших очах зараз під’їжджають по 2, 3, 4 машини, десантників у повному обмундируванні завантажують в поїзд, у них автомати, ящики патронів. Ми перекрили рух на залізничній колії, нас – до ста людей, сподіваємось, що люди ще підтягнуться. Приблизно половина поїзда вже завантажена», – повідомив Кочетков Радіо Свобода.

У регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України підтвердили загибель трьох військових, слідство триває.

У соціальних мережах дніпропетровці вже усіх закликають небайдужих їхати до Меліоративного, щоб блокувати виїзд військ до столиці.
XS
SM
MD
LG